Bio vetőmagok saját kertemből

Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

A HOLOGRAFIKUS  UNIVERZUM

 

Az elmélet már évtizedek óta ismert, de csak most kezd megmutatkozni, megmagyarázva sok-mindent a személyes élmények, és a tudomány területén. Az angol fizikus David Bohm és egy amerikai neuropszichológus Carl Pribram, egymástól függetlenül alkották meg az elméletet. Pribram a memória tanulmányozása közben talált bizonyítékot az agy holografikus működésére, Bohm pedig a szubatomi részecskék tanulmányozása közben jött rá, hogy ezek szerkezetei a hologramra emlékeztető tulajdonságokkal bírnak.   
Ha ezt a két dolgot összerakjuk, úgy néz ki, hogy az agyunk és az Univerzum holografikusan működnek.
A valóság sokkal inkább hasonlít egy holografikus képhez, mint egy szilárd szerkezethez, ami képlékenyebb, változékonyabb.
A hologramnak van egy tulajdonsága: a filmen tárolt kép, szabad szemmel nem látható, csak lézerfénnyel megvilágítva hívható elő, megjelenítve azt három dimenzióban. Ha a filmet félbevágjuk és mindegyik darabot külön megvilágítunk, mindegyiken a kép megjelenik egészben, ami meglehetősen furcsa tulajdonság. Akár hány darabra vágjuk a filmet, a kép mindegyiken egészben fog megjelenni. Ezzel a tulajdonsággal rendelkezik úgy az agy, mint az Univerzum is. Szó szerint, ahogy írta William Blake, az Univerzumot megtalálod egy szem homokban is. Vagyis az Univerzum minden része tartalmazza az "egész képmását".
A hologramot kétféle megnyilvánulásban lehet vizsgálni: az egyik egy háromdimenziós kép, a másik egy filmen lévő adathalmaz mint egy interferencia mintázata. Ezt könnyebben lehet megérteni azzal a példával amikor a TV-t nézzük: a kép megjelenik egyrészt a képernyőn, másrészt a szobában mint a fények kavalkádja.
Ha az Univerzum holografikus, akkor két drasztikusan különböző szintje van a valóságnak: - az egyik a kézzel fogható valóság amit látunk vagy érzékelünk,
- a másik pedig egy valóság a mélyebb szinten, amiben minden összeolvad egy energiatengerbe, ami holografikus tulajdonságokkal bír, amiben az Univerzum minden részletét tartalmazza az Univerzum minden apró részlete.
Tehát, mi úszunk egy energia tengerben, amiben minden össze van kötve mindennel, és olyanok vagyunk mint a hal aki nem tud semmit a vízről, amiben úszik. Ebben nem vagyunk elszigetelve egymástól és ha megtanuljuk ezt az állapotot használni akkor energetikai szinten kapcsolatban tudunk lépni egymással. Erre bizonyíték a telepátia, hipnózis, álom vagy az ikrek érzési egyidejű kommunikálása. Ez cáfolja a relativitás elméletét, mivel ezeknek az energiáknak a sebessége nagyobb a fény sebességénél, de ez megsérti az idő folyásának elméletét.
Ha két szubatomi részecskét vizsgálunk, például két elektront, az egyik állapotának megváltozása kihat a másikra is bármilyen messze lennének egymástól.
A valóság holografikus mélyebb szintjén, az Univerzum összes részecskéje egyetlen kozmikus egységé áll össze, így nem különülnek el egymástól sem az elektronok sem az emberek. Ennek érdekes következményei vannak, például az, hogyan tudunk valakinek az agyában lévő információhoz hozzáférni. Kéne létezzen egy energia ami oda-vissza működik a két agy között. A holografikus elmélet alapján erre nincs is szükség, hiszen az agynak minden részecskéjében, atomjában megtalálható energia síkon az egész Univerzum. Ha ehhez tudatosan hozzátudunk férni, akkor az érzékszerveinken túli információkhoz tudunk hozzáférni.   
Sokáig a tudósok úgy gondolták, hogy a memória az agy egy bizonyos területén van tárolva. Végeztek egy kísérletet patkányokkal akiket megtanítottak kijutni egy labirintusból. Ez után, sebészeti úton eltávolították agyuknak bizonyos részeit gondolván azt, hogy a patkányok nem fognak kitalálni az útvesztőből, és így megtalálják az agynak azt a területét ahol a memória van tárolva. Minden műtét után azt tapasztalták, hogy nem tudták eltávolítani azt a részt ahol az információk tárolva vannak. Igaz hogy tudtak rontani a patkányok képességein és ezek nehezebben találtak ki a labirintusból, de sosem tudták ezt a képességüket teljesen eltávolítani. 
Az ember esetében, egy agysérülés nem okozza az ABC felének elfelejtését, hanem az egész memória ködösé válik. Az emlékek nem úgy tárolódnak mint a könyvek egy polcon, hanem ott van az egész minden részben.         
A szinapszis által leadót folyamatos elektromágneses impulzusok alkotják az agy-hologramot aminek segítségével gondolkozunk és emlékszünk.
A hologram egy matematikai modellt követ amit Fourier-transzformáció név alatt ismerünk. Ugyan ezt a modellt használja az agyunk a képinformációk feldolgozására, de kiderült az is hogy minden érzékszervünk valamilyen Fourier-transzformációra épül, ami bizonyítéka annak, hogy az agy, ugyan azt a matematikát használja a valóság dekódolására, mint ami a hologramok készítésében játszik szerepet.
A testen kívüli élmény esetében, az alany tovább gondolkozik miközben az agy a testben marad, amit lát is az ágyban vagy a földön feküdni.
A tudomány nagyon közel került a spirituális lényünk rejtelmeihez, a világ valóságainak megértésének folyamatában, és arra a következtetésre jutott, hogy túléljük testünk halálát. Létezik egy még ismeretlen energia ami működtetti az agy hologram hullámait, az agy halála után is, hiszen ezek értelemszerűen megszűnnek amikor testünk meghal.
Az Univerzum hologramját nem elektromágneses hullámok alkotják hanem a kvantumhullám potenciálok ami az anyag és az energia mélyebb és alapvetőbb szintje.
Amikor a fizikában fellép az a helyzet, hogy valamit nem tudunk megmérni, akkor azonnal kijelentjük, hogy e mögött a színt mögött nem létezik semmi. Amikor még a Földről azt gondolták hogy egy korong, azt mondtak, hogy a peremén szörnyek laknak és azon túl nincs semmi.
Ma a tudomány eljutott a kézzelfogható valóság mélységének határaihoz, a technológia szempontjából tovább nem feltárható tényekhez, és ezért kijelenti, hogy ezen túl már nincs semmi csak üresség. Ennek viszont nincs semmi ésszerű alapja, ez nem más mint előítélet.
A mikroszkopikus határon túl, sok ismeretlen energiák létezhetnek, köztük a kvantumpotenciál amit még nem fedeztek fel (nem mértek meg) de van bizonyíték a létezéséről. Ezen a szinten, ebben a kutatási mélységben a megfigyelt kölcsönhatásba kerül a megfigyelővel akivel összemosódik, egyé válnak, és ezért a kutatás lehetetlené válik az anyagi síkon.  
A placebo jelenséget mindenki ismeri. Ez bizonyítja az elme hatását a szervezetünkre ami úgy működik mintha programozva lenne az agyi információk alapján.
Az orvostudomány gyakran használja ezt, (a holografikus valóság egyik megnyilvánulási formáját) mivel jobban reagálunk a fejünkben lévő modellekre, a placebókra, mint a hagyományos gyógyszerekre.
Van egy híres példa egy betegről akinek narancs méretű linfómája volt az egész testén. Az orvosa azt mondta, hogy három hónapja van hátra. A férfi hallott egy új Krebiozen nevű gyógyszerről és kérte orvosát, hogy azt adjon neki. Az orvos azt mondta, hogy sok hasznát nem veheti, mert csak néhány hét múlva kezd hatni. A férfi könyörgött érte, és az orvos szánalomból odaadta. Három hónappal később a daganatok nyomtalanul eltűntek és a férfi hazament. Jó pár hónap elteltével olvasott az újságban egy cikket, ami azt állította hogy a Krebiozen nem egy hatékony szer, és ezután a daganatok újból megjelentek és a férfi visszakerült a kórházba. Az orvos tudta, hogy a férfit nem a gyógyszer gyógyította meg, hanem a hite. Ezért azt hazudta a betegnek, hogy az újság tévedett, Krebiozen egy nagyon is hatékony szer, és van nála egy mégjobb változata. Ezután adott a férfinek egy egyszerű injekciót sós oldattal, és a férfi tumorjai újból eltűntek. Visszatért a normális életéhez, de sajnos megint olvasott egy cikket ami bizonyította hogy a Krebiozen egy teljesen hatástalan gyógyszer. Ekkor az összes tumor megint előjött és a férfi meg is halt. A lényeg az, hogy ez a férfi egy egészen mélyen rejlő gyógyerőhöz fért hozzá. A gyógyulás nem az orvosság eredménye volt hanem az a modell ami a fejében volt, a hit, hogy a gyógyszer meggyógyítja, amiből nem is kapott olyan sokat. A teste az ő meggyőződésére reagált. 
Nagyon sok ilyen történeket ismer a tudomány, de nem foglakozik vele mert nem tudja megmagyarázni hogyan képes a tudat befolyásolni a fizikai rendszereket. A tudatot egy fizikai folyamat eredményének tartják.
Nincs határ a test és az idegrendszer között, az immunrendszer pedig az idegrendszer meghosszabbítássá.      
A holografikus modell alapján a test és az agy között átfedő, végtelen kapcsolat létezik amit ha tovább vetítünk, akkor bátran kijelenthetjük azt, hogy köztünk és az Univerzum között nem létezik egy éles elválasztó határvonal, ami nagyon fontos következtetés a spirituális élmények szempontjából is.  
  
Pszichokinézis = az elme hatalma az anyag felett.

Holografikus Univerzum 1.

 

Holografikus Univerzum 2.

 

 http://filantropikum.com/ujabb-tudos-ervelt-amellett-hogy-a-halal-nem-letezik/

 

http://www.tudasfaja.com/megdobbento-orakkal-halal-utan-visszahozhato-lesz-az-ember-az-eletbe/

 

http://filantropikum.com/a-halal-nem-mas-mint-illuzio-allitja-egy-tudos/

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 265
Tegnapi: 663
Heti: 4 586
Havi: 11 750
Össz.: 2 254 471
Oldal: A Holografikus Univerzum
Bio vetőmagok saját kertemből - © 2008 - 2022 - biovetomag.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat