Bio vetőmagok saját kertemből

Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

látogató számláló

 

 

 A honlapomon megjelenített adatokkal, szöveggel és fényképekkel bárki szabadon rendelkezhet, a forrás megjelenitése nélkül.(Győri Győző)

 

Tájékoztató jellegű információ:
A nemzetközi piacon, az ősmagok, és stabil hibrid magok ára, az arany árának a négyszerese. A 18 karátos arany ára 7 000 Ft/g (ma 2017 02.05).
Ez szerint, ezek magok ára 28 000 Ft/g. Kérem nézzenek utána. (ellenőrzött információ forrása Spektrum TV). 
Nyíltan kijelentem, vállalva a következményeket, hogy mint magyar, a magőrző nemzet tagja, ellenállok a Monsanto és Multik tevékenységének. Szaporítom és "szétszórom" az őshonos magokat, mellőzve a hibrideket és GMO termékeket.
Remélem, sok követőm lesz!
Ugyanakkor, kérném azok anyagi támogatását, akik egyetértenek velem, és van erre lehetőségük. Egy laboratóriumot szeretnék létrehozni, ahol be tudjuk vizsgálni az összes élelmiszert, palackozott vizet, gyógyszert és piperecikket. Ugyanakkor, bővíteni és korszerűsíteni szeretném a tevékenységemet. Pályázati pénzhez jutni esélyem nincs, mivel ez nem egy tisztességes rendszer. Nincs rokonom sem barátom a politikában. Támogatóim részvényeket kapnak. Bővebb információk személyesen.

Bejegyzés 2017.02.05

 

 

 

Előszó

 

A biokertészkedés lényege a régi hagyományok folytatása és a korszerű technológiák felismerése és ezek ötvözése. A biogazdálkodás alapjai: komposzt, szerves trágya, vegyes kultúrák és természetes növényvédelem.
A biokertben alapvető a hasznos élőlények védelme, a csapdák és az ártalmatlan anyagok használata a kártevők ellen. Természetes alapanyagokból (vad és kerti növényekből) permetezőszerek készíthetők. A bio kertészkedést nem lehet elképzelni tiszta, jó minőségű víz nélkül (esővíz vagy kútvíz), saját méh család és kiváló vetőmagok nélkül. A biokertészkedés magasabb szintje a permakultúra, az erdőkert és az akvapónia.
A kertem 45 km körzetében nincs szennyező ipari tevékenység. Zsákutca településen lakunk, így a közúti gépkocsiforgalom is csekély (naponta maximum 6 -10 gépkocsi, de előfordul az is, hogy napokon át nincs forgalom). A kert a főúttól 30 méterre helyezkedik el. Az öntözést csak esővízzel végezzük amit ionizálunk mágneses mező segítségével.

 

 

 

Már nem is tartom annyira fontosnak, hogy minek mi az ára, hanem azt, hogy milyen minőségű termékeket fogyasztunk. Felmerült például az, hogy nem érdemes hagymát ültetnünk mivel csak 80 Ft kilója. Igen ám, de ha az vegyszerezett földön terem, akkor tele van káros anyagokkal, mind például Reglone vegyszerrel, aminek a teljes lebomlási ideje 60 év. Nem érdemes pénzt adni azért, hogy megbetegedjünk. Nem beszélve a GMO termékekről, melyeknek hatása hosszútávon ismeretlen. (Már ismert! Az angol kutatok bebizonyították, hogy 2 éven át GMO magokkal etetett patkányok meddővé válnak és daganatos betegségekben pusztulnak el. Bejegyzés 2013.05.18).rat-tumor-monsanto-gmo-cancer-study-3-wide1.jpg

 

a_monsanto.jpg

 

Európa viszonylatban, Magyarországon halnak meg a legtöbben szív és érrendszer betegségekben, és mostanában daganatos gyermekek születnek. Ez mind az étkezésre vezethető viasza.

 

 

 

            A megetetett társadalom

Miből készül az eperfagyi? - Jobb, ha nem tudja!

Ne ámítsuk magunkat!
- Aki reggelire "kakaóitalt" iszik, a laboratórium ízeit nyeli.
- Aki eperjoghurtot kanalaz, fűrészport fal.
- Aki bolti citromlevet tesz a teába, az a penészgomba "váladékát" kapja, bármennyire tiltakozik is.      
- Az édeset idomított baktériumok "köpik ki", a savanyú a mikroorganizmusok "izzadmánya".
Érzékeinket (észrevétlenül) manipulálja egy világhatalommá szerveződött maffia, az íz-ipar, s laboratóriumokban előállított (titkos) aromákkal, ízfokozókkal megváltoztatja ízlelésünket. Veszélyben az ízlés szabadsága, a kulináris önrendelkezés joga. Nem azt esszük, amit enni vélünk. Mert semmi sem az, aminek látszik.

Az eperaromát egy Holzmindenben székelő német aromagyár állítja elő ausztrál fűrészpor, alkohol, víz és néhány titkos összetevő keverékéből. (A Föld teljes epertermése az "eperből" készült fagylaltok, joghurtok, desszertek mennyiségének egy százalékát sem fedezné!)


Egy amerikai konszern baktériumból kávétejszínt és krémsajtot varázsol, egy másik vörös áfonyából cseresznyét, ricinusolajból őszibarack-aromát. Az Athlon nevű cég (nem vicc!) madártollból péksüteményt, a General Foods vízből, fehérjéből és gyanús zsiradékból műszalonnát.


A Procter and Gamble nevű amerikai vállalat még a gyapotszálat (pamutot) is fogyaszthatóvá teszi: a növény rostjaiból kenyeret sütnek. Az ízek e szép új világában a menthenthiol nevű vegyület a grépfrút, az acetyl-pyrolin egyik változata a ropogós kenyérhéj, a filberton a mogyoróíz illúziójáért felel.


Mint a Mátrix című filmben. Nem eperjoghurtot eszünk, hanem vizet mesterséges illúziókkal. A szagok és ízek e virtuális valóságában már a füstölt sonka és lazac sem eredeti: napjainkban a húsgyárak "folyékony füstöt", azaz műfüstöt használnak,  amiben 30-90 másodperc alatt meg lehet "füstölni" a terméket. Ráadásul a vásárlókat mézédes hazugságokkal etetik.


A Danone Actimel "szuper-egészséges" joghurtital egyszerre tartalmaz két (veszélyesnek tartott) édesítőszert, aszpartámot és K-aceszulfámot is.

 

A csalafinta íztrükkök aztán megteszik a magukét, aki gyerekkorától hozzászokott a víz, szén-dioxid, karamell, foszforsav, citromsav, nátriumbenzoát, koffeintartalmú italhoz (ez a kólák összetétele), annak az igazi bodzaszörp ízetlen. Az élelmiszeripar tehát "maszkírozza" az ízeket, ha kell, korrigálja és retusálja őket (mint Sztálin környezetét a korabeli fotókon), hozzászoktat bennünket a kémiai édesítőszerek, ízfokozók, sűrítőanyagok ízéhez, reklámokkal és aromákkal etet, ízfüggővé tesz.

 


Korunkban húszezer élelmiszer-adalékot forgalmaznak (köztük hétezer aromát). E titokzatos porocskák és folyadékok nélkül, melyek összetevőit (üzleti titokra hivatkozva) sokszor még az ételre allergiás gyerekek orvosainak sem árulják el, az élelmiszer-ipari termékek többsége élvezhetetlen és eladhatatlan lenne. *Az íz az ételek lelke.* Aki az ízeket befolyásolja, életünket manipulálja. Ráadásul az íz nem csak ízlés dolga. Az íz legfontosabb funkciója a táplálék ellenőrzése. Figyelmeztetés (lenne), hogy mit nem szabad megenni. Ha becsapják ízlelésünket, elfeledtetik velünk az eredeti ízt, akkor tényleg bármit lenyelünk.

A leves hazudik - írja magyarul újfent megjelent nagyszerű pamfletjében Hans Ulrich Grimm (Kétezeregy Kiadó). De nemcsak a Knorr és a Maggi zacskós leves hazudik (a négy főre szóló adagban mindössze két gramm szárított marhahús található), hanem szinte minden.

A kenyér, a virsli (de az nagyon), a csecsemőtápszer. Érzékeinket manipulálják és átprogramozzák. Éppúgy, mint gondolatainkat. Egész életünket. Tavaly az Egyesült Államokban az asztalra került ételeknek már kilencvenhat(!) százaléka ipari termék volt.

A Fast Food Nation (gyorsétterem-generáció) már nem ismeri az ételek eredeti összetevőit, életében soha nem szagolt vargányát. "De hát végül is - mondja cinikusan az egyik aromagyár mérnöke - az élvezet fantázia dolga." ......
Már akinek!

 

 Az alábbi kép remélem meggyőz mindenkit afelől, hogy mivel etetnek minket. Minden benne van, amit a vegyész a laborjában talált, az E-k száma rekord. A megdöbbentő az, hogy az almás-pudingos süteménybe jelen van nyomokban a hal.Ez már nem élelmiszer, hanem veszélyes hulladék!

 

Jó étvágyat!

 

fornetti..jpg

 

 

 

Ezek után senki ne csodálkozzon azon, hogy mennyire beteg ez a nemzet.
Ne feledd, AZZÁ LESZEL AMIT ESZEL!

Ki-ki vonja le a tanulságot, és TEGYEN MEG MINDENT A CSALÁDJA EGÉSZSÉGÉÉRT!

 

 

 

És ha már megtiszteltél azzal, hogy megnyitottad ezt az oldalt, akkor kérlek szakitsál időt és nézd meg a következő két filmet.

 

Ezt a videót már többször eltávolitották, de mindig vannak akik újra és ujra feltöltik.

 

Ruth Stout már nem él. Az 1884-ben született és 96 éves korában hunyt el. Mély nyomot hagyott a 20. századi kertészettörténetben. Kertészkedési módszerének elemei ismerősnek tűnhetnek, de mindezt az 1950-es években találta ki, amikor elképzelései,  forradalminak számítottak. Nem ásott, nem szántott, nem műtrágyázott, nem permetezett, de a kertje mégis termett és virágzott. Mi volt a titka? Megfigyelte a természet működését és ebbe illesztette tevékenységét. A saját ösztönébe vetette hitét, és tisztelettel fordult mindenhez és mindenkihez. Meggyőződése volt, hogy mindennek és mindenkinek megvan a maga útja, amibe beleszólni nincs joga senkinek.

 

 

 

 

A következő videóval nem foglalkoznak a "felső körök", pedig ebből is sok mindent lehet tanulni.

 


 

 

 

És ha még van időd ....

 

 

 

 

Folytatás

 

 

 

 

 További honlapjaim:

 

http://hho-hidrogengenerator.hupont.hu

 

http://kandallo-kemence.hupont.hu

 

http://baromfi-diszbaromfi.hupont.hu

 

 

 

Biztonságos

 

A honlap megbízható. — Google Safe Browsing API

 

 

Biztonságos

 

A honlap megbízható. — PhishTank API

 

 

 

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 250
Heti: 1 559
Havi: 3 903
Össz.: 2 644 600

Látogatottság növelés
Oldal: Előszó
Bio vetőmagok saját kertemből - © 2008 - 2024 - biovetomag.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »